Webanalytics

Wie zijn je bezoekers? Jouw website is een belangrijk verkoopkanaal en je moet er continu in blijven investeren. Weet je of deze moeite je genoeg ROI oplevert? Zijn alle kansen benut om meer leads vanuit je website te krijgen en weet je precies wie je websitebezoekers zijn?

Door onze internationale database met onze geavanceerde analytics applicatie te combineren, kunnen wij de bedrijven identificeren die jouw website bezoeken en je met hen in contact brengen! Wij hebben een product ontwikkeld dat een optimale conversie garandeert voor al je websitebezoekers!

Bezoekers

Het maakt niet uit of je website maar een paar bezoekers per dag heeft, of een paar miljoen. WebAnalytics kan je helpen belangrijke informatie te verzamelen over je bezoekers. WebAnalytics geeft inzicht in de belangrijke statistieken van jouw website. De bedrijfsnamen en locaties van je bezoekers, wie er interesse heeft in je producten of diensten, hoe lang bezoekers op de website blijven en welke pagina’s elke bezoeker bezocht heeft. Precies weten welke bedrijven jouw website bezocht hebben en elke bezoeker op kunnen volgen, dat is wat elke marketeer wil!

Gedetailleerde analytics in realtime

B2B WebAnalytics  geeft je toegang tot je eigen persoonlijke ruimte waar je kunt zien welke bedrijven je website hebben bezocht, de pagina’s die ze hebben bezocht en hoeveel tijd ze er hebben gespendeerd. Deze statistieken geven inzicht over alle activiteiten op je website. Je kunt zelfs zien welke bezoekers er op dat specifieke moment op je website zijn!

Inzicht in het resultaat

Voordat je de resultatenlijst download, kun je resultaten filteren aan de hand van bedrijfsnaam, datum en de hoeveelheid tijd ze hebben gespendeerd op jouw website. Je kunt een trefwoord of tag invullen om uit te vinden welke trefwoorden de bezoekers van jouw profielpagina hebben gebruikt. Elke zoektocht geeft je inzicht in:

  • Namen van bedrijven die je bedrijfsprofiel hebben bezocht
  • Plaats van deze bedrijven
  • De website die ze bezocht hebben voordat ze op jouw website terechtkwamen
  • Trefwoorden die ze gebruikten om je bedrijfsprofiel te vinden
  • Trefwoorden die je zelf hebt ingevuld

Trefwoorden

De lijst van trefwoorden laat zien welke trefwoorden bezoekers gebruikten voordat ze op jouw website belandden. Door te klikken op een van de trefwoorden kun je de namen vinden van bedrijven die je website bezocht hebben.

Gedetailleerde rapportage

Je zult een gedetailleerd rapport met statistieken ontvangen van alle bedrijven die je website hebben bezocht. Je kunt deze data in een Excel-bestand exporteren met gedetailleerde informatie van alle gebruikers die je website hebben bezocht. Voeg ze toe aan CRM en begeleid je sales team naar de volgende stap.