Vinden en gevonden worden

De essentie van ABC Business Directories

Door de online B2B database platformen van ABC Business Directories kunnen bedrijven elkaar vinden en gevonden worden aan de hand van hun specialiteiten. Hiermee vervuld ABC de behoefte om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot adequate informatie over handelspartners. ABC Business Directories is al meer dan 65 jaar actief in het genereren van leads voor de zakelijke markt.

 

Bedrijven database ABC

De B2B database van ABC maakt gebruik van de nieuwste technologieën en bevat informatie van meer dan 10 miljoen bedrijven in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland! Hiermee kunt u gericht zoeken op producten en diensten en vindt u de bedrijfsgegevens, die u zoekt!

 

ABC Bedrijfsprofiel

Verhoog uw online zichtbaarheid met een uitgebreid bedrijfsprofiel op abc-d.com met uw logo, product foto’s, catalogus, video’s, bedrijfsnieuws en meer! Uw bedrijfsnaam en -activiteiten staan op deze manier tegen een zeer voordelig tarief een jaar lang bij ABC prominent in beeld.

 
 
 

ABC Marketingtool

Zelf doelgericht zoeken naar nieuwe sales leads in de ABC B2B database doet u met ABC Marketingtool. Met dit krachtige, online marketingplatform stelt u zelf eenvoudige tot complexe zoekopdrachten samen, kunt u uw doelgroep gemakkelijk inzichtelijk maken en lijsten downloaden.

 

Google Adwords

Gegarandeerd bovenaan de zoekresultaten komen met Google Adwords. ABC helpt u met het optimaliseren van uw Google Adwords campagne. Wij stellen uw campagne zo effectief mogelijk in en monitoren de campagne tussentijds voor de beste optimalisatie.

 
 

ABC website analytics

Via onze Analytics applicatie is het nu mogelijk de identiteit te achterhalen van bezoekers op uw bedrijfsprofiel én op uw eigen website. Deze informatie is cruciaal voor het converteren van bezoekers naar relevante leads voor Sales en meetbare resultaten voor Marketing!

 

ABC e-mail marketing

Email Marketing is een effectieve manier om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen, meer bezoekers naar uw website te leiden en… meer omzet te genereren!ABC helpt u met het opzetten en uitwerken van een e-mail marketing campagne.

 

ABC Business Directories groep heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. ABC Business Directories groep is onderdeel van de RealTime Lead Group. Meer informatie over de RealTime Lead Group kunt je lezen op de website van RealTime Lead Group.