Online database

Ons internationale database platform voor het vinden en exporteren van jouw leads. ABC Marketingtool maakt het mogelijk om gemakkelijk te zoeken naar bedrijven die in onze internationale database zijn opgenomen. Krijg toegang tot bedrijfsinformatie van meer dan 100 miljoen B2B en B2C bedrijven in 200 landen, verdeeld in ongeveer 4000 unieke bedrijfsactiviteiten via onze internationale classificatiestructuur. Met de beschikbare bedrijfsinformatie kun je eenvoudig nieuwe leads vinden binnen je doelgroep, zoek naar specifieke leveranciers en download marketinglijsten.

De ABC Marketingtool laat je niet alleen algemene informatie downloaden, maar ook specifieke contactpersonen met functie en e-mailadressen, website, specifieke bedrijfsinformatie, oprichtingsjaar, KVK-nummer, aantal werknemers, import en export details, social media links en meer! Op deze manier kan je de ABC Marketingtool gebruiken voor specifieke sales en marketing campagnes, maar ook voor je eigen data uitbreiding en bedrijfsonderzoek. Breid je portfolio uit via de ABC Marketingtool, onze geavanceerde marketingdatabase.

Gebruik maken van RTL-G Classificaties

De gedetailleerde classificatie standaard van de ABC Marketingtool is gebaseerd op de internationaal geaccepteerde NACE-tabel. Voor verdere uitbreiding van de zoekfunctie van de bedrijfsdatabase heeft de ABC Business Directories 4000 gespecificeerde bedrijfsactiviteiten en meer dan 100.000 producten toegevoegd aan de NACE-tabel en zo een zeer gedetailleerde internationaal gebruikte classificatiestructuur. Lokale classificaties zijn ook beschikbaar om je te helpen met de lokalisatie van de activiteiten en producten die je zoekt.

Gedetailleerde Resultatenlijst

Alle zoekresultaten kunnen een voorbeeld laten zien van de uiteindelijke resultaten in de download, je kunt de resultatenlijst aanpassen naar je behoeftes. Er is ook de mogelijkheid om de zoekopdracht op de slaan voor toekomstig gebruik. In de resultatenlijst kun je de bedrijfsprofielen zien en de bedrijven identificeren in de resultaten waar je echt naar op zoek bent.

Dynamische resultaten tellen

Terwijl je zoekcriteria toevoegt, verandert en verwijdert, maakt de server dynamisch aanpassingen op de achtergrond, zodat je de ABC Marketingtool applicatie kunt gebruiken zonder te wachten op resultaten.

Bedrijfsprofiel

Vanuit de resultatenlijst kun je op elk bedrijf klikken en de data in de profielen bekijken. Het profiel laat de volgende informatie zien:

  • Algemene informatie
  • Activiteiten Producten
  • Website & e-mail
  • Managers Merken
  • Classificatie
  • Omzet cijfers