Pay per click Google en Bing

Het doel van adverteren met Google en Bing is niet om de meeste bezoekers op je website te verkrijgen, maar de meest relevante bezoekers. Bezoekers die jouw product echt nodig hebben. Onze ervaren Google AdWords en Bing Ads specialisten kunnen je helpen om de juiste advertisement en campagnes te ontwikkelen om jouw doelgroep te bereiken. Locatie, geslacht, leeftijd, interesses, gekochte producten en zoekwoorden zijn een paar opties om je doelgroep te optimaliseren. Met de juiste advertenties en doelgroep krijg je de beste resultaten van je Google of Bing campagne.

Google Adwords

Met advertenties in Google AdWords krijg je niet alleen meer maar ook meer relevante websitebezoekers. Dit soort advertenties is effectief, omdat alleen jouw doelgroep de advertenties ziet. Naast de mogelijkheden om de doelgroep te beschrijven is het ook mogelijk om een locatie te kiezen voor de advertenties, Europa bijvoorbeeld. Je betaald alleen voor de klikken op de advertenties. ABC Business Directories kan verschillende teksten en afbeeldingen testen en de advertentie gebruiken die de beste resultaten oplevert.

Bing Ads

De zoekmachine van Microsoft, Bing Ads groeit continu. De grootte is nog niet vergelijkbaar met Google, maar het is zeker een goede mogelijkheid om in te investeren. De klikfrequentie is hoog en de kosten per klik zijn laag. De kosten zijn laag, omdat de zoekresultaten minder relevant zijn, de hoge doorklikfrequentie compenseert dit. Je advertenties in Bing hebben minder concurrentie en de kosten zijn lager. Microsoft is het bedrijf achter Bing. Dat is de reden waarom het marktaandeel van Bing groeit binnen bedrijven.