Facebook, linkedIn en Xing adverteren

Social media is opkomend in de online wereld. Waarschijnlijk ben je al bekend met de kracht van social media. Bevindt jouw doelgroep zich op social media en wil jij je hierop anticiperen? Dan is het de juiste stap voor jou om online te gaan. ABC Business Directories kan jou helpen om je doelgroep te bereiken op Facebook, LinkedIn of Xing.
ABC is bekend in de wereld van social advertisement. Met onze social media specialisten kunnen wij de beste hulp leveren aan bedrijven die geïnteresseerd zijn in social media advertisement. De specialisten kunnen advertenties ontwerpen, opstarten en beheren op Facebook, LinkedIn en Xing Advertising. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven wat je doelen zijn.

Facebook advertisement mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden voor advertenties op Facebook. Welk soort advertentie, hoe je jouw doelen kunt bereiken en display opties. De keuzes die je maakt hangen af van je doelen, je doelgroep en het budget. Facebook heeft een veilingmodel, de winnaar van de veiling is de getoonde advertentie. Deze veiling beslist de uiteindelijke prijs. Je kunt beslissen hoeveel je betaald voor de advertenties, afhankelijk van de doelen.

De twee meest voorkomende biedingstypen zijn:

  • CPC: cost per click (je betaald per klik)
  • CPM: Cost per Mile (je betaald per 1000 views)

Je kunt de kosten voor Facebook Advertisement beheren door een budget per dag of per tijdshoeveelheid te kiezen. Met deze kostenstructuur kun je eenvoudig binnen je budget blijven.
Wij kunnen een maandelijks rapport leveren met het resultaat van de advertenties met Facebook-pixel en Google Analytics. Deze resultaten zijn nodig om de advertenties te verbeteren. We kunnen niet alleen de advertenties verbeteren, maar ook de doelgroep, zodat je advertenties de beste resultaten opleveren.

LinkedIn en Xing advertisment

LinkedIn en Xing advertisment is de tweede advertentiemogelijkheid. Dit platform heeft een zakelijk karakter en meer dan 300 miljoen gebruikers. Het is de perfecte oplossing voor een B2B doelgroep. Deze optie kan leiden tot meer merkbekendheid, bezoekers en leads.

Met LinkedIn en Xing is het mogelijk om de advertenties dicht bij je zakelijke doelgroep te richten. Opties zijn: locatie, functietitel en opleiding. LinkedIn en Xing hebben minder mogelijkheden vergeleken met Facebook, maar kan heel precies op de doelgroep richten. Het kostenmodel is vergelijkbaar met het model van Facebook: CPC (kosten per klik) is de beste optie wanneer meer leads zijn gewenst, voor meer merkbekendheid en bezoekers is de beste optie CPM (kosten per 1000 views). Je kunt ook het budget controleren door een dagelijks budget in te stellen voor de duur van de campagne.