ABC e-mail marketing

E-mailmarketing is een krachtige tool om je (potentiële) klanten geïnformeerd te houden. E-mail zorgt voor een persoonlijke benadering en geeft je direct inzicht in het bereik en effect van je bericht. Het is een hoogst effectieve manier om aandacht te trekken op jouw producten en diensten, meer bezoekers naar je website aantrekken en … je sales verhogen! Het maakt niet uit of je nog nooit een e-mailmarketingcampagne hebt gecreëerd, of dat je een ervaren e-mailmarketeer bent, B2B e-mailmarketing heeft de oplossing voor jouw e-mailmarketingbehoeften. Upload je eigen html-template, ontwerp je e-mail vanaf het begin of gebruik een van onze standaard templates om je campagne te ontwikkelen.

Nieuwsbrief

Wil jij je eigen nieuwsbrief ontwerpen, ervoor zorgen dat je e-mails er optimaal uitzien en de volle controle hebben over het proces? ABC Business Directories levert een uitgebreid e-mail platform wat je kan helpen om eenvoudig je eigen e-mail campagnes te ontwikkelen, plan de verzending en krijg uitgebreide rapporten. Daarnaast is in het rapport een lijst bijgeleverd met bedrijven die interesse hebben getoond in het aanbod van je campagne. Je kunt direct je leads opvolgen!

  • E-mail lijst opbouwen
  • Nieuwsbrief ontwerpen
  • Campagne verzenden
  • Rapportage en leads exporteren

Lead nurtering

Lead nurturing is het principe van meer bezoekers, meer leads en meer klanten krijgen. Met een deels geautomatiseerd proces kun je een betrouwbare relatie ontwikkelen door meerdere contactmomenten. Dit is belangrijk, omdat het eerste contact niet altijd direct leidt tot een aankoop. De sleutel is om contact te onderhouden en om potentiële en bestaande klanten regelmatig te informeren naar hun bedrijf, producten en diensten. Het belangrijkste is om niet-commerciële berichten te verzenden, zoals kennis delende berichten.